• Napa milih kita?


    SISTEM QC STRICT

    Kita duwe lini produksi kelas kapisan lan sistem manajemen mutu sing ketat

    HARGA KOMPETITIF

    We nawakake rega sing paling kompetitif kanggo memenuhi anggaran sampeyan.

    TIM PROFESIONAL

    Kita duwe tim profesional kanggo nyedhiyakake layanan mandeg lengkap kanggo sampeyan.

    Pangiriman Cepet

    Dumunung ing Area Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Macao. Trep kanggo ekspor lan impor. Pangiriman cepet lan tepat wektu dijamin.

    • å… »äºŽæˆ‘ä »¬

    Babagan awake dhewe

    KingLungXiang didegake ing Shenzhen, Guandong, China, ing taun 1993, perusahaan percetakan pertama entuk sertifikasi UL ing Shenzhen. Dumunung ing Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area (GBA), duweke Shenzhen Kaiyi Industrial Co, LTD kanggo bisnis perdagangan internasional.
    Kita nawakake layanan integral, kalebu desain, produksi lan adol. Kita fokus ing stiker label, kothak lan jinis kemasan kanggo produk listrik UL, produk kesehatan, komik, lsp. We nawakake desain modern lan produk fashion. Kita bakal terus ningkatake kaluwihan lan ngupayakake supaya bisa ngembangake bisnis kanthi global.

    Maca liyane
  • Telpon: 0755-28179657